Vám, Jim, Těm i Oněm

Vám, Jim, Těm i Oněm

Anotace: tahle sladkobolná nálada nevydrží dlouho. Snad jen DÍKY, uvidíme se příští rok. A přeju štěstí, zdraví a krásných věcí- kolik jste schopní unést

Svlékat kůži a navlékat si novou
Podle libosti
Smát se
Lhát
Žárlit
Plakat
Skákat do výšky
To všechno patří do lidství

Patří tam i dívky s cukrovými rty
Kterými dokáží objímat celý svět
Jako by nebyl nic jiného
Než růžová vata
Rozhazují sítě
Aby našly vhodné oběti
A stáhly je do hloubky
Kde dýchat umí jen ony

Vábí tonoucí jako sirény
Ti hloupí se jich chytají kolem bělostných labutích krků
A blahořečí jejich vznešené činy
Aniž by prohlédli rádoby nevinné oči
A rty chutnající po nadýchané cukrové vatě

Občas vidím v mlze i jiné obrazy lidí
Nechtěné
Nesmělé
Pokoušející
Bez vlasů
Mluvící

Ale nejraději mám ty své
Vzpřímeně stojící ideály
Jejichž rty a hladká čela líbají múzy
Můj dech se jim sráží před obličejem
Občas mě drží za ruku
A šeptají
Že přejí krásný Nový rok

S nimi
Autor její alter ego, 30.12.2010
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: její alter ego, Ishtar, Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, Fighting Dreamer, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, CULIKATÁ, rry-cussete, mauvais-ange, Ledová víla, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí