Zn.: Hledám ženu

Zn.: Hledám ženu

Anotace: ... máš pro mě cenu ...

K stáru je pravda jiná, zkušenosti.
Jak dítě ožívám, jak stařec hynu.
A hledám svoji domovinu.
Tanec a otočka o třistašedesáti.
Už dávno neříkám Ti tati, nejsme svatí.
Nejlepší přípitek je kofola,
klidně se na mě dívej jako na vola.
Mám zimnici a zívám únavou,
jdu řekou modrobělavou.
Ona se všemu vymyká,
když čekám odpověď, tak slova polyká.
Dotýká se mě někde, kde krev má svůj pulz a tepe.
Zve mě do míst bojovníků,
já mačkal kliku ve slovníku.
A je to ona, co se trápí,
vytahuji dnes všechny mapy.
Hledám tu tečku, co mi svítí.
Hledám svou ženu na dožití.
Mlčení krůpěje naděje,
jsem v ní a ona ve mě je.
Autor Inge, 01.01.2011
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí