Když se mi stýská

Když se mi stýská

Anotace: :o)

Jsi někde v nedohlednu,
ale stále věřím že se potkáme.
Jsem vločka ztrácející se v ledu,
jsem kapka vody skrývající se v trávě.
Čekám na tvou hřejivou náruč,
na pevné obětí.
Ač hořkost mě zavalila,ta odporná chuť,
já věřím ,že jednou roztane má bolest skrz slzy dojetí.
Má bolest je krutější než vražedná otrávená dýka,
mám v sobě nešťastnou duši,duši smrtelníka.
Autor Zuzanka.D, 01.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí