Hladová i sytá

Hladová i sytá

Anotace: ...

Dobré ráno,
zlatovlasá panno.
Rytíř je stále na cestách,
a jeho nohy balí prach.
Jsou princové, co kolí draka.
Není proč vzlykat, nesmíš plakat.
Obraz na stěně visí
a ty jsi tu jak kdysi.
Pohádky a pak realita,
v povětří a ve vodě jsou síta.
Co země skýtá?
Oheň spálí plev z žita.
Nedobytá.
Autor Inge, 02.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí