Nostalgie

Nostalgie

Anotace: ...

nostalgično
pookřejí i tváře chladnotekutinotělných vrahů
kapky slz tečou i s očí věčně kýchajících nosorožců
impotentních...
srdcové slečny a listoví muži
padající, bořící jejich obrazce
pláčou pláčou
jak bylo krásně
když žili v rukou jemných pánů s motýlky
motýlci zakleti na krcích těch nebožtíků sami povolí
vyfukující se matrace, zastaví proces, který ji zabíjí
a naposledy zapláče, jak bylo, na moři, oceánu, na vlnách...
pak schována do tašky už mrtvá jest
těkající oči jeptišek
nevinných, tak nepochopitelně čistých
dřív
jo holt dřív
bylo jinak.
Autor Danielle, 02.01.2011
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, fuu, Helena Lovecká, Satha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí