Život je jen náhoda

Život je jen náhoda

Anotace: ...

Ž – život žij
I - iluzi přehlížej
V – vůli posiluj
O – oči otvírej
T – touhu podporuj
J – jídlo vychutnej
E – emoce prožívej
J – já (své) poslouchej
E – egoismus odháněj
N – nadhled rozšiřuj
N – nápady zdokonaluj
Á – álejí se procházej
H – hodnoty ochraňuj
O – odpovědi zvažuj
D – dar daruj i přijímej
A – andělům zamávej
Autor Jarka, 03.01.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Yendas, James Libustka, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaruš,to je opravdu
povedené...ST.

03.01.2011 10:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí