NA MODRÉM BLANKYTU

NA MODRÉM BLANKYTU

Anotace: modrém....

Na modrém blankytu
vzpomínky jen si plynou
jen ve skrytu
co nezahynou

na modrém blankytu
svou chvíli jinou
ptám se?jsi tu
čí to je vinou

Na modrém blankytu
obláčky se vinou
umlčí ztrátu
tou láskou,pro kterou
nezahynou

-----------------------

na modrém blankytu
bělavé mráčky plynou
nepůjdu za tebou
najdu si jinou

na modrém blankytu
v tom kousku duše
pro rozpínavost růže
co ani princi nepomůže

na modrém blankytu
slova se rmoutí
co když se vrátí
vystřelené srdce z pouti

Na modrem blankytu
hledej svou vteřinu
najdi si peřinu
ukrytou ve stínu

-------------------------

Na modrém blankytu
láska mně schází
jen ve třpytu
co do snu se plazí

Na modrém blankytu
teď a příliš líně
jen rozhoď sítě
mladý básníku

--------------------
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.01.2011
Přečteno 478x
Tipy 29
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, Helena Lovecká, Psavec, j.c., Danga, PIPSQUEAK, ZILA78, Jiná, Květka Š., James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro rozpínavost růže
co ani princi nepomůže
----------------------
1**

04.01.2011 10:47:00 | Satha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí