Rok

Rok

Anotace: ..

Sbírka: 2011 O ničem

Jsem skoro o rok starší
však ještě více bláhová

Jsem skoro o rok starší
snad duše se zachová

Minuty olizují mou cestu
roky stáčejí se do klína
Vyhnu-li se svému trestu
stejně mne dožene má vina

Jsem skoro o rok starší
však stejně smutná

Jsem skoro o rok starší
však vím jak láska chutná

Vteřiny dýchají mi na záda
hodiny usínají v náruči
Však mám tě stále více ráda
snad jsi to ty, jenž mne milovat naučí
Autor Satha, 05.01.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ještě ne ;)

05.01.2011 15:31:00 | Satha

.. snad narozeniny?

05.01.2011 15:30:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí