básně z nudy

básně z nudy

Anotace: nudil jsem se při hodině lesnictvý tak jsem něco zplodil

Vkrádá se k nám
I když ji nechcem
Otupí nás silou velkou
Zanechá v nás myšlenku smutnou

Zbavit se jí
Jen těžko můžem
Proto píšu tuto báseň

Hodina odbíjí konečně celou
Přestávám tlachat s učitelkou

Zvedám se konečně
Zvedám také židle

Jdu cestou temnou
Pro odměnu svou

Po cestě své
Zastavím se v síni temné
Davem se protlačím
K skříni modré
Můj pohled spočine
Na skříni obyčejné

Z ní vylovím, poklady věčné
Které jsou mé oblíbené

Boty jemné, proti chladu
Bundu modrou, proti větru

Z té temné síně
Záhy vypotácím se
Východ najdu rychle
Zářivé slunce
Obejme mě vřele

Při čekání na mého železného oře
Hřejivě mě hřeje
Autor seh, 06.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Snící čarodějka, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí