VII (Oceán)

VII (Oceán)

Anotace: Věnováno Rozárce...

Sbírka: OCEÁN

Šeptám to do lastur
šeptám do chtivého větru
šeptám do křídel můr
ztracených v barevném spektru
Též pláži jež dlouhá je míle
šeptám to nahlas i tiše
šeptám to Mořské víle
pocházející z vodní říše

Šeptám to skaliskům
šeptám to vodnímu víru
šeptám to andělům
svobody, lásky & míru
Šeptám to do lastur
skrývám to v každé větě
šeptám do křídel můr
jak mám tě rád jak miluju tě
Autor démon zatracení, 07.01.2011
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Gabrielle, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí