Šílenství s nabroušenou dýkou

Šílenství s nabroušenou dýkou

Anotace: Kdo si ji přečte, tak prosím o názory, nejen u téhle.

Mé představy
jsou jako film
zdánlivě krásné
hravé dílo,
které se postupem času
nekontrolovaně
mění v dýku,
jež svévolně opouští hlavu
a přesouvá se tam
dolů do duše, kde se
zabodává hloub a hloub
ničí mě jen tak,
jak chce ona sama
řádí, bodá, bolí to
je šílená

Dílo, které řeže hůř
než motorová pila
neschopná zabít
pouze mučit
každý nový den

a všechno krásné
zdá se být jen sen
Autor Queen, 08.01.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí