Panna všemohoucích spás

Panna všemohoucích spás

Anotace: ...božím úkazem je...

V šlépějích vidoucích šel tichounce čas,
...šel v rytmu nádechu a výdechu...
podél lamp nad ochozy vyšel modrý jas,
...kdepak se skrýval, kde dělal neplechu...

vyšlehl v záblesku a...

z nebe sestoupila panna všemohoucích spás,
...zastavila se v zuřivém údivu výslechu...
spadla mi brada, oči pozastavil ten úžas
...a já odezíral z jejích úst v odposlechu...

oni zpovídají boží úkaz?!

a já mám taky přece jeden dotaz...

...doufám, že bude brán v potaz

...i kdyby jen na můj příkaz...



ale jakou váhu má moje slovo?
Autor Tomáš Přidal, 10.01.2011
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: Kubino 2, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí