Štěstí z Tuzexu

Štěstí z Tuzexu

Anotace: ......

Morbidní žena v kozačkách
Postává před Tuzexem
Smění si valutu po kačkách
Zakoupí „Video“ dětem

Pro Presso běží do Essa
Nic nekoupí u stánků
Třeba jí vytáhnou Matesa
Nebo vyloupí banku….

Před domem stojí Siera
Přítel jí dovezl z Reichu
Nemá už doma manžela
On pobývá teď v lochu….

Na každém prstu drahokam
Neustále je leští
To není cesta do nikam
Zaručují ji štěstí….
Autor v.hercik, 12.01.2011
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Před Tuzexem,to bývaly fronty...
BRRR...

12.01.2011 18:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí