Samota

Samota

Anotace: Báseň nedávno složená... když u sebe nemám nejmilejšího, cítím to, co je popsané v básni...samotu

Při soumraku v onen den,
Zdál se mi depresivní sen,
Samota mě v něm ubíjí,
Žádní lidé zde nežijí,
Jsem tady já, sama, samotná.

Báseň v básni píši,
Musím říci, co cítím.
Jsem tu sama, jsem smutná,
Samota je mi nechutná,
Snažím se to nevnímat a samotu přežívat.

Procházím se po tom šedém světě,
Hledám známku života,
Chci to říct jen v jedné větě,
Ať zmizí ta samota!
Nechci tady být, nechci tady žít.

Nic, není tady nic,
Jen já a nic víc,
Ten pustý svět je šílený,
Je celý v mlze vložený,
Probouzím se, pomalu se probouzím.

S kartáčkem v ruce přemýšlím o snu,
Mám strach, co bude, až zas usnu?
Až zas budu spát, objevím se tam zas?
Chtěla bych objevit té země jas,
Jas smutné země, co zjevila se ve sně.
Autor Pepsy, 12.01.2011
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí