Jako já.........

Jako já.........

Anotace: Život stál, a vždy bude stát za to, aby byl dožit, ono se popravdě ani moc jiného dělat nedá.......

V srdci,
krvavé stopy....
Po tvé nekonečné,
lásce....

Na duši,
modřiny.....
A pořád bolí ty vpichy,
co měli mi dodat sílu.....

Vrazili mi nůž do zad,
a řekli zkus s tím žít...
Vláčeli mě špínou,
a smáli se mému nářku........

A ten kdo vyslyšel mé motlitby,
zase je na míle daleko.....
Tenkrát vzali mi dětství,
a nechali celý můj svět na zemi.....

Skládala jsem ho,
tak jako sebe....
A stejně,
dnes.....
¨
Zlomená,
v očích slzy....
Které nikdo nikdy,¨
nespatří........

Ne,
už ne.....

A když tohle,
dnes píšu....
Mám prázdný myšlenky....
a cigaretu v ruce....

Dohasíná,
a já se bojím....
Až zhasně,
docela celá.....

Jako,
já.......
Autor whiolet, 14.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 16
Poslední tipující: šuměnka, Gabrielle, Danger, fuu, Zasr. romantik, jethullfan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na zhasnutí vždycky času dost
tak zapal další, ať ohněm z prvé hoří
a stejně tak se dívej na život
člověk jen jenom tolik prost
jak sedět zůstane..však pokud trochu tvoří
tak rázem odproštěn je od nelehkých pout...

16.02.2011 10:57:00 | šuměnka

Jestli ti někdy bude těžko, pamatuj: Víra neudělá to, že budeš schopná vyhnout se problémům. Víra ti pomůže nad nimi zvítězit.

28.01.2011 16:49:00 | Danger

prázdný myšlenky sou výhra

18.01.2011 20:22:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí