KDo jSEM?

KDo jSEM?

Anotace: Jsem jak sprinter beze jména, ten co pro Tebe dost znamená. Jsem milovník všech žen, už dávno vyrostl jsem z plen.

Jsem jak sprinter beze jména,
ten co pro Tebe dost znamená.
Jsem milovník všech žen,
už dávno vyrostl jsem z plen.

Jsem osoba co miluje,
jsem pocestný co putuje.
Jsem obyčejný z ulice,
ale ten kdo dá Tobě nejvíce.

Jsem ochotný a milý,
jsem kluk plný síly.
Jsem vtipný jsem kamarád,
proč mě nemá nikdo rád?

Nejsem žádný necita,
který právě procitá.
Nejsem žádný agresor,
nejsem ani profesor.

Mám rád jídlo, chlast,
hudbu a svou vlast.
Nemám rád nevěru a lhaní,
takové věci mě vždy raní.

Bojím se že zůstanu sám,
že nebudu nikdy svůj pán.
Že budu zase v pasti,
že nepřekonám všechny strasti.

Už nejsem jenom host,
už o mě víš dost.
Já otevřel se tobě jak kniha,
aby ze mě spadla tíha.
Autor vaal, 14.01.2011
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no já rap moc neposlouchám. nepřemýšlel jsem o tom že bych texty někomu nabídl. a nemyslím si že mé texty jsou něčím výjmečné

16.01.2011 21:11:00 | vaal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí