Včerejší den na nic

Včerejší den na nic

Anotace: .................

Ještě včera jsem měl
sladký sen
život mi chutnal
byl nádherný
barevný a zářivý

dneska mám svět
šedivý a kyselý
nevím co dělat
ztratil jsem půdu pod nohama
svět se mi zatočil
hlava mě zabolela
a já nevěděl, kdo jsem
dostal jsem se do svého malého pekla
sedím teď ve svém kotlíku
mám ho popsaný
je tam vyryté mé jméno
peču se tam ve své vlastní šťávě
každý na mě plivá
jsem další hříšník

myslím na minulost
vzpomínky to nejsou hezké
víc slz než úsměvů
melancholické kuře
ve mně se narodilo

nevím co říkat
tak jen mlčím a sleduji plápolající svíčku
ráno moudřejší večera
snad zítřek bude lepší než dnešek
Autor Vlk v rouše, 15.01.2011
Přečteno 215x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., carodejka, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý nový den má svá afrodiziaka a tys to napsal skvěle.

15.01.2011 00:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí