nechápu

nechápu

Anotace: Je mi hrozně blbě.. právě jsem se vrátil z akce .. a tohle je takovej souhrn myšlenek resp. otázek na jednu slečnu ... ve stylu sms - nebo spíš dopisu .. samozřejmě se to sem tam rýmuje ;D

Prosím napiš! Proč zas nevím co špatně jsem udělal?
Proč se na mě zlobíš? Že jsem ti něhu dal?
Nechápu co se stalo .. proč mě týráš a napsat nedovedeš
Zas mi to dech vzalo .. řekni jak dlouho už mi lžeš?
Sakra chci to vědět ! Mám pokrk prázdnejch řečí
Nedokážu jen tak sedět .. když mé oči teskem pláčí
Proč mi nerozumíš? Vždyť tvářila jsi se chápavě
Prosím napiš až se vzbudíš .. napiš mi to ve zprávě
napiš co cítíš .. co chceš ..
Ja nevim to se snad stydíš? .. nebo prostě dokolečka lžeš.
Ach hlava mi třeští .. mám chuť se zpít
Dno lahve smrt mi věští .. ale já chci kčertu žít!
Autor Jan Střelec, 17.11.2004
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí