Vodní hladina

Vodní hladina

Anotace: Není to zázrak.....prostě ruka a srdce chtělo psát.

Vodní hladina jak zrcadlo
Ukáže co vyznělo
Očima se zahledíš
Co máš, uvidíš

Vidíš srdce bolavé
Strach je v tom nevině
Co cítíš vidět nechceš
Cítit se chceš šťastně

V očích studánku
Vidíš v nich slzičku
Slzičku naděje
Že dopadne nadějně
Že smutek nebude
Vše dobře dopadne

V očích studánku
Vidíš v nich jiskřičku
Jiskřičku nespěchu
Vše půjde pomalu
Že lásce propadnou
V obětí ulehnout

Vodní hladina jak zrcadlo
Ukáže co vyznělo
Nesnaž se dotknout
Pak rozplyne se sen

Co hledáš, najdeš...
Autor Ignisis, 15.01.2011
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí