Přítel

Přítel

Anotace: Dobrý přítel je prostě k nezaplacení...

Na světě je důležitých věcí mnoho,
a jednou z nich je přátelství,
určitě každý člověk má někoho,
komu může svěřit svá tajemství.
Všechny možné starosti a trápení,
ze kterých se potřebujem vypovídat,

Ale přátelé jsou i pro pobavení,
s nimi to jsou teprve zážitky,
co nikdy,nikdy nebudou v zapomění,
jsou to nezapmenutelné chvilky.
Přátelé jsou jako druhá rodina,
bez které určitě nemůžeme být.

Mít dobrého přítele je k nezaplacení,
když nás něco trápí snaží se pomoct,
i když si třeba taky zrovna rady neví,
když se nám něco nedaří,snaží se pomoct.
Pokaždé když vůbec nevíme jak dál,
Je tady přítel,který k nám vždy přijde,
a pomůže...
Autor Dubínek, 16.01.2011
Přečteno 556x
Tipy 4
Poslední tipující: blackwolf, Modrý Anděl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí