Ne, já nechci být jako ty!

Ne, já nechci být jako ty!

Anotace: opravdu někdy žasnu nad tím, co všechno skrývají mé staré sešity :)

Přemýšlím, co dělat.
Nechci lhát
a nemám chuť se přetvařovat.
Ne, neříkej že jde to jinak.

Mé pocity jsou smíšené,
nejdřív zlost,
pak agonie
mé myšlenky jsou zastřené.

Pravda by jim ublížila!

Vím, že lež světem vládne,
ale nemůsí to tak být.
Však pravda je,
že bolestivá bývá...
Autor Taloued, 17.01.2011
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí