Dívám se na sebe

Dívám se na sebe

Anotace: ...

Dívám se na sebe - na odraz v zrcadle
Jsem to já osobně? Nebo jen replika...
Kůži mám zsynalou a oči zapadlé -
Skelný pohled zrcadla, co už nic neříká

Připíjím na něho už pátou sklenkou
Připíjím na sebe - připíjím na nás
zboural jsem úspěšně hranici tenkou -
život a smrt, nynějšek a nekonečný čas...
Autor Chašmodský, 17.01.2011
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, Charibeja, Mbonita, zenge, zelená víla, NikitaNikaT., Gabrielle, WhiteSkull, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké téma

24.01.2011 00:39:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí