Otupělost

Otupělost

Anotace: velké písmeno či Malé, pravda nebo snový svět?

Sbírka: Lásky i nelásky

voda kapká, voda kapká
ulice zas zpívá, šlapká
z okna se line tichý tón
toť mlhy zvon, Toť mlhy ZVON!
A něha kdesi v dálce pláče
nad učebnicí pustou,
kde každé slovo - žádné slovo
A voda proudí bůhví kam,
Hádě se v vaně, Matčino,
horoucí vodu, chrlilo...
Můj bože dej, BIM BAM zní zvon,
KLAP! žel, zemřel zas,
kdos z nás?
kdo snáz?
tys náš.
Ach. Šampion.
Autor Evell, 17.01.2011
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí