Stopy

Stopy

Žádný neprojde den hranicí písku,
žalující márnící opožděných zisků.
Mrtví plicní kněží
s naplněnou neonovou měsíční vrásou.
v konečných strunách
nečitelný pochod dokonalého vědomí
a štěstí provedlo jeho cestu
za zlatými pláty, které nejdou chápat!
Správnost
dřevěných, zkroucených, zarytých podobizen
tak krouší potok prstů, stop...
Autor Your Favourite Sith, 17.01.2011
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí