Expanze

Expanze

Na záři cest prsty spočineš,
však
per touhu tahů v dál svit překonal.
Lucerny zhasil květ, cos tnul, setla snad
a ztichlé krůčky razí, jen na ně lze vzpomínat.
Na tepla měst kde mrazy vineš.

Východní žně skryly jižní.
Cit vřelosti k mostům, sklizním.
Mozaika dechu na sklech v tísni.
Tajemství veřejnosti!
Autor Your Favourite Sith, 18.01.2011
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí