City jsou jen pro lidi

City jsou jen pro lidi

Anotace: -

Po bezesné noci přichází nový den,
který tmou začíná, či je to jen sen?

Do deště jež na luka bezděčně padá,
pronikla tichounce veliká zrada.

Každý si myslí, že smutek už doléhá,
však to co mu nadchází do hrobu ulehá.

Jakoby zima teď dopadá na tvory,
kdosi neuznává veškeré pokory.

Pokora k přírodě, docela k ničemu,
i bez ní se milá přivine k milému.

Láska bez přírody, dnes představit se dá,
však co bylo před láskou? No přece příroda!

Zapříti přírodu, věc to jednoduchá,
však odepři si city, to tebou cuká.

Proto jsme lidé a být člověkem je prokletí,
zato havrani "bez citů" si klidně odletí.
Autor hubape, 18.01.2011
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí