Zakřiknutá duše

Zakřiknutá duše

Anotace: ...

Hledáš ticho v samotách,
sebevědomí v jistotách,
naději v dalších dnech,
lásky ve filmech.

Neznáš vztahy, pochopení,
máš svůj svět, a svoje snění.

Je jen pár míst, kam se vrátíš,
když odejdeš z domova.
Těch pár míst,
kde sama sebou můžeš být,
a před strachy světa se ukrýt.
Autor Olbik, 19.01.2011
Přečteno 312x
Tipy 13
Poslední tipující: jvacl, la loba, labuť, danav, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St,takové zrcadlo co mě rozplakalo ...

25.01.2011 16:48:00 | la loba

St))

19.01.2011 18:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí