Halucinace

Halucinace

Anotace: až jednou se ztratím v poušti já snít si budu sny...

sny ti nikdo nezazlívá
ani myšlenky tvé zmatené
je to noční můra spíš noc než den
jako růže květy
jako neobjevené světy
plné neznáma a vonící odvahou
je to noční můra spíš noc než den
já měl sny, kde růže voněly vanilkou
kdy myšlenky zpívaly písně míru
myslím, že zrovna před chvilkou
zdála se mi noční můra
nebo to byl krásný sen?
ztracený, žíznivý
bloudím, blouzním dál a dál
souzeno mi je zůstat v poušti navždy sám
Autor Metal Lady, 19.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Vee-Vee, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem zajímavé :)

19.02.2011 14:46:00 | Vee-Vee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí