Myšlenky blázna, zoufalství, smutku a bolesti II.

Myšlenky blázna, zoufalství, smutku a bolesti II.

Anotace: Stará přes 2 roky a navždy aktuální.

Nenaplněné dětské sny,
pochmurné deštivé dny,
koukám z okna na kapky deště,
za ruku mne svírají kleště,
potok krve,
bolest žádná,
moje duše je snad prázdná?!
dětské sny pohřbené v hrobkách,
dětská těla naházená v kobkách,
jen polibek poslední,
než se rozední,
o svých snech dál hovořím,
rychle! než, na slunci uhořím.....
Autor Psychicky.labilni, 19.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí