Strach

Strach

Anotace: ............

STRACH

Prošel dveřmi,
pohlédl do oči a řekl ,,Věř mi“

A já mu věřila,
přítomnost jeho na každém kroku cítila.

Mým návštěvníkem byl strach,
přeji si, aby odešel - zůstal někde v tmách.

Bok po boku s ním již nechci kráčet,
ke svým obavám, úzkostem znovu se vracet.

Ať zmizí tam odkud přišel,
snad mé přání nezvaný návštěvník slyšel.
Autor Samanta, 20.01.2011
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí