Hviezda Albaldah..

Hviezda Albaldah..

Anotace: .. Pí Sagittarii

Celá sa zrkadlí
Albaldah hviezda
tých, čo sa nezhliadli
v nej - nepotrestá

odraz si obzerám
zdiaľky i zblízka
kým sa ponevieram
v lúčoch z ohniska

začínam dymiť a
horia mi líca
v zrkadlách vidím Ťa
čarodejnica

nahá si ako ja
tak sa mi snívaš
v snoch nás paranoja
míňa, mi splývaš

s hviezdou, mňa Albaldah
trestá, tiež horí
dymiac, tlie hviezdny prach..
.. oči otvorí

úplne spotený
precitá zo sna
v zrkadle zo steny
- tma neúprosná
Autor Petbab, 20.01.2011
Přečteno 243x
Tipy 26
Poslední tipující: jedam, Markéta Hl., PIPSQUEAK, Lorraine, James Libustka, TetaKazi, Mbonita, Lota, Jiparo, Helena Lovecká, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí