Nerozhodnost

Nerozhodnost

Anotace: báseň o ženě, která chce být se svou láskou,ale má dobrou práci, kterou nechce opustit a také svou rodinu,která by od ní byla daleko,tak neví jak se rozhodnout

Nerozhodnost

Kroky mé vedou mne do neznáma,
nemohu spát,
probouzím se každého rána
s úzkostným pocitem,
že se nebudu smát

Mám dobrou práci,
ale má láska je vzdálená,
cítím smutek,
jsem nerozhodná a zmatená

Přísahám, chci být s Tebou,
abys mne každý den zahrnoval něhou,
však přijdu o práci
a půjdu opět do neznáma,
Ty budeš do večera v práci
a já budu sama

Jinou práci hledat si budu,
nechci být sama doma,
chci zahnat nudu,
však rodina má bude daleko
a já z toho budu naměko

Vím, že nemůžu mít všechno,
však je mi to líto,
nevím jak se rozhodnout,
lásko odpusť mi to

Musím přemýšlet
a rozhodnout se správně,
nechci ničeho litovat hlavně,
jedno však vím jistě,
že chci být s Tebou,
jak by ses rozhodl na mém místě,
šel bys za mnou?
Autor Andrea de Taverne, 24.01.2006
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šel.... :-))

24.01.2006 07:31:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí