psi kamaradka

psi kamaradka

Anotace: basen o psim kamaradovi.

Mame doma příšerku chlupatou,ráda swe pere i s lopatou.
Smeták,hadr nebo belík je to prostě malý čertík.
Tu vyhrabe truhlík s muškáty,tam rozkouše smetáček
rozhodně není žádný svatoušk!
čtyřnohé šídlo rezaté jako liška má nejraději hlazení bříška.
Adoptyvní tatínek jí má nadevšechno rád
s naší Gábinkou je největší kamarád.
Autor eni, 25.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí