Výš

Výš

Anotace: smysl života

Výš
Bez lásky žít vždyť to je živoření
minout cíl nemít pro koho žít
jen prachy vydělat a pak je roztočit
nezvednout oči a nepozdravit slunce
cítit jen chodník či pedál pod nohou
nevnímat vúni květin ani sílu země
jen penězi se nechat zotročit
nemít lásku něhu ani cit
jen duši svoji přehlušit
nepoznat touhu povznésti se výše
pak jak červík
jenom budeš žít
Autor kojanova, 25.01.2011
Přečteno 215x
Tipy 11
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, Petbab, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný a chudý je člověk, co na pouti životem nepoužívá srdce...

25.01.2011 09:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí