Lidská potřeba pro život.

Lidská potřeba pro život.

Anotace: Hnací motor přežití---nasytit se.

Dívám se na dobytčí porážku
a mám z toho vyrážku.

Ten kůnˇ roní slzy
když řezník
přichází ladnou chůzí.

Ostrý nůž se boří v těle
při porcování salámového koně.

Jedno prase kvílí,
řezníkův pláštˇ
už není bílý.

Malý kluk se třese,
pohled na zabíjení už neunese.

Matka utře jeho slzy,
pohoštění přijde brzy.

Kluk je trochu malátný,
když matka řezníku se uklání.

Obestřena porcí masa,
řezník to je klasa...,,
Autor Lavander, 25.01.2011
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí