Láska patologická

Láska patologická

Anotace: ***

Červánky na západě na mě útočily
jak nesražená krev z ňader pořezaných
v bitvě kde nože a břitvy zvítězily
a ulepeny spaly ve vlasech načechraných

jež vítr od východu nadýchával jemně
jak mráz ze severu jsem tvé tělo miloval
na zádech laskala tě chladná hlína země
žár krutý od jihu tvé tělo zkremoval

Závěr ač smutný tak celkem logický
vztah k tobě byl vždy jen patologický.
Autor had, 28.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí