Jako domeček z karet

Jako domeček z karet

Anotace: ...

Jako domeček z karet hroutí se naše sny,
už dávno to není my, nýbrž jen já a Ty.
Jako domeček z karet nestabilní je štěstí,
nastav špatně tvář, vrazí Ti jednu pěstí.

Jako domeček z karet mizí má důvěra,
z níž zbude jen jedna velká pověra.
Jako domeček z karet mlčí můj sten,
však zbyla mi prázdná postel jen.

Jako domeček z karet…
Autor Wyrda, 28.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí