Co bylo včera

Co bylo včera

Anotace: Jéj moje básnické střevo se po hodně dlouhé době ozvalo :-) Je to jen taková drobnost (možná pravdivá) co mě napadla dneska ráno v šalině. Tak si to užijte

Co bylo včera, dnes
už není.
A tak můj příteli věz,
že svět se pořád mění.
Co bylo včera už dnes
není
a já volám do nebes
pro tvé pochopení.
Co bylo včera, už není dnes.
Já padám stále níž a níž.
Ach bože osude, mám já to s tebou kříž.
Já křičím na celé kolo,
ty však mé volání neslyšíš.
Posloucháš jen ty okolo
a jinam se vždy otáčíš.
Co bylo včera, dnes už není
Však já chci jen tvé přislíbení,
že o novém zítřku necháš mi zdát.
Ať se v něm můžu se všemi radovat.
Autor kikky, 28.01.2011
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí