V bytě

V bytě

Anotace: tak nějak vznikla

V bytě

Splétáš si vlasy
Nad nicotou
Když vrabci
Cvrlikají
A já si smývám
Z rukou
Tu vinu
Kterou jsi mě nakazila
Při naší včerejší noci
Když nad lahví
Starého vína
Vyřkla jsi tolik soudů

Šroubuji žárovku
Z lampy nad stolem
Ven
Aby už nikdy nepřišel ten nápad
Že byli bychom k sobě upřímní
A ty vedle v ložnici
Češeš si vlasy
A splétáš je
Do krásného copu
Stejně tak pletly se naše jazyky
Posilněné alkoholem

Po včerejší noci
Nepodívám se ti víckrát do očí
Určitě ne jako tehdy
Když balil jsem si cigaretu
A náhodně vzhlédl k tobě
S tebou je vše pomíjivé
Jedinečné a neopakovatelné

Splétáš si vlasy
Do svého krásného copu
A já zhasínám světla
Nikdy už nechci rozsvěcet
Autor Jesper, 28.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí