Trpaslík

Trpaslík

Anotace: ...

Proti matce s děckem z kopce,
v dlouhých botách, v tmavé kápi,
běží chlapík po vozovce,
o stehna mu cosi mlátí.

Matka chrání dítka mravy,
dáš ho zpátky, uličníku!
Co to bylo?" Dítě praví.
To byl jeden z trpaslíků.
Autor Skrat, 29.01.2011
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí