DO ZAVĚJE PADAJÍ MYŠLENKY

DO ZAVĚJE PADAJÍ MYŠLENKY

Anotace: myšlenka

Mlhavé ráno,prokřehlé prsty
vteřiny loví paměti
je to jak říci,nebo neříci
jen čas co je jak věřící
sebe sám
nepotkám
zatáhněte brzdy
řeknu to zpaměti
když znovu začínám
myšlenek dotýkám....
svou vášní kraluji
když se jen vzdalují
ty nedopsané sny
v tichu jen mlčící
vodopády proměny
nepoznané plány
z dálky syčící
vodopády
svědomí
kam se poděly
když se rozdělí
do zavěje padají
Padají MYŠLENKY....
MYŠLENKY
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.01.2011
Přečteno 277x
Tipy 25
Poslední tipující: Divoženka1, Linzerka, la loba, labuť, Jiná, Danga, PIPSQUEAK, Gabrielle, Květka Š., Helena Lovecká, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm ... nádherné plynutí slov a myšlenek ... ST

30.01.2011 14:25:00 | Helena Lovecká

Padají jako vločky,
stále tiše a mlčky,
tak snad jednou odpoví
a pravdy z očí předpoví.
Snad jednou...
ST

30.01.2011 14:17:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí