Jak je to se slovy...

Jak je to se slovy...

Anotace: a emocemi toho, komu jsou věnována...?

Verše, které rozbrečí
i ty největší tyrany,
jsou bezesporu všední,
psané od srdce, a s
velkým cítěním pro slovo.

Je v nich poukázáno
na lásku a zdraví
v mnoha obměnách
a duši, kterou
má každý jinou.

Přesto krásný projev
za přítomnosti toho,
komu je věnován
s přehledem dojme.

S krásnými slovy,
kterými mluvíme
k tomu, koho si ceníme
to prostě bez slz nejde.

Někdy to nejsou slzy,
i když ve většině
případech ano,
a někdy jsou jenom
na krajíčku.

...a i to je známka umění
hýbat s emocemi druhého...
Autor Tomáš Přidal, 30.01.2011
Přečteno 243x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné ... i o slovech, téma v této době často vnímané v tom, co skze mě chce procházet, i přes druhé ... slzy často vyplavují a léčí ... ST

30.01.2011 14:27:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí