Pro Anděla

Pro Anděla

Anotace: ...

Ach, něha, co držím ji za ruku
hladí mě a hřeje...
Jsme jeden a nechci záruku
stačí když se směje

Ach, láska, co srdce mi otvírá
bolí mě a pálí...
Jsem jeden, co slzy ti utírá
a odchází v dáli

Něhou a láskou proplouváme
každý ať zkouší se skrýt
za svoje činy se omlouváme
život je do nás už vryt
Autor Hmota, 31.01.2011
Přečteno 266x
Tipy 20
Poslední tipující: Jakule, ta co bývala Andělem, Antares, jaroslava anna, Demedalex, Anjesis, Niky88, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí