Jestli...

Jestli...

Anotace: Existuješ?

Jestli spíš, pošli mi svoje sny
Jestli se směješ, pošli mi svůj úsměv
Jestli přemýšlíš, pošli mi své myšlenky
Jestli pláčeš, pošli mi svoje slzy
Jestli jsi smutná, pošli mi svůj smutek
Jestli jsi na dně, pošli mi své trápení
Jestli mě miluješ, pošli mi své srdce
Jestli jsi skutečná, pošli mi sebe
Jestli...
Autor , 03.02.2011
Přečteno 297x
Tipy 15
Poslední tipující: Akrij8, Matty09, korncaffe, Skalsky Pavel, modrá..., SZNUPY, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí