Hra života

Hra života

Anotace: :(

Hledám svou samotu na vrchu smutku
je to tak správně a nebo ne?
Život mě varoval, zatím dal důtku
změním se nějak zásadně?.

Není mi dáno žádného talentu
životem proplouvám jak se jen dá
držím se pevně jen svého volantu
kroutím s ním v úsecích, kde se jet má.

Sleduji pokyny cedulí pobledlých
Které jsou sklíčeny u těch mých cest
Zdám se být najivním i trochu posedlým
Pod tmavou oblouhou s průsvitem hvězd.

Marně se snažím cosi tu ubránit
Marně se snažím jít cestou svou
Do víry slavné nechci se vmanit
neb není v srdci je pouhou hrou.

A tak tu běduji a čekám ráno
Noc mého ducha ubíjí
Proč na mě koukáš ty černá vráno
Vždyť jsem tu jen na chvíli.
Autor Ďábel sám, 03.02.2011
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Judita, Jeněcovevzduchukrásného, šuměnka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané a hlavu vzhůru.

18.02.2011 17:09:00 | Jeněcovevzduchukrásného

říkáš hra života? tak pojď, jdem hrát
šachy či backgammon / kostky a mat...:)

07.02.2011 08:52:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí