Druhá smrt mé ženy

Druhá smrt mé ženy

Anotace: ...nechci se už na to dívat...podruhé opravdu ne!

Když umřela podruhé
řekl jsem si dost..

...tak to by nešlo...

...Ne!

Nechci se (opět) dívat
jak se její ladné
pohyby zpomalují
až strne, jako stařena,
a spadne se sebou
jako nějaká alkoholička,
která není při smyslech...

nechci se dívat jak
z jejích růžových tváří
vyprchává život
až zbledne jako
mamutí kost...

nechci se dívat
jak se jí propadají
oči do útrob hlavy až
ve tváři zejí dvě
černé díry bez
jakéhokoliv lesku...

nechci se dívat
jak z mladých prsou odpadávají
kusy masa...není to hezké

podruhé si tu
podívanou vážně
zopakovat nechci...

...Ne!
Autor Tomáš Přidal, 03.02.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí