Mohlo to být parádní blues

Mohlo to být parádní blues

Anotace: ...

Mohlo to být parádní blues
lemovaný tvými koleny a vlasy
ale ty najednou nechtěla si
nasednout na Velkej vůz
a prásknout bičem

Mohlo to být parádní blues
pro naivní holku
vlasy omotaný kolem barovýho stolku
sága nočních múz
propletená chtíčem

Mohlo to být parádní blues
cítíme to stejně
když milujeme se né zrovna věrně
jak Othello, slavný divadelní kus
mohlo to být parádní blues

Mohlo by to být parádní blues…

Etc.
Autor Koprtinka, 04.02.2011
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Alci, Zasr. romantik, Nikotin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

byla by to i hezká pesnička :-)

25.02.2011 20:10:00 | Alci

se mi líbí! st!

04.02.2011 17:21:00 | Zasr. romantik

Poezie! ST!

04.02.2011 16:12:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí