Člověk a čas

Člověk a čas

Anotace: Člověk a čas

Čas se stále krátí,
lidé více pospíchají.
Jsou jako vteřinové ručičky,
co se nikdy nezastaví.
Člověk a čas jsou rychlí
jako tající ledovce.
Až hodiny přestanou tikat,
člověk se zastaví a
ledovce roztají,
nastane konec světa
...
Autor Lucia Vendi, 04.02.2011
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: teniska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spěchá a někam se žene jen ten, kdo chce... Vítám tě!

05.02.2011 07:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí