Jsem od tebe vzdálený tři metry

Jsem od tebe vzdálený tři metry

Anotace: ...................

Jsem od tebe vzdálený tři metry
přesto mi přijde
jak kdybych byl od tebe
na sto kilometrů daleko
v divadelním sále na druhém konci mapy

ani nevím, jak se jmenuješ
ale přesto srdci nemůžu poručit
vypadám teď v tuhle chvíli
jak otrok
mé vlasy jsou divoké jak makové pole
Tvé jsou klidné jak říčka
má tvář je drsná
vousy lžou o mém věku
vypadám jak divoký nájezdník ze severu
tam kde polární záře
tančí…

ty máš jemné rysy
jsi snad vílou?
nebo jenom mým přeludem
chtěl bych tě nějak oslavit
ale mlčím
jen tě skrytě sleduji…

jsi mojí herečkou v divadle
jen tři metry odemně…
Autor Vlk v rouše, 04.02.2011
Přečteno 229x
Tipy 13
Poslední tipující: Nijura Pudlikovna Arianovská, Anjesis, Barpob, Gabrielle, Lenullinka, Denael, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v divadelním sále na druhém konci mapy...

skvělé!

11.02.2011 23:34:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí