SCHOVANÁ VE STÍNU

SCHOVANÁ VE STÍNU

Anotace: ....

Relativní permitivita
fyzikální síla tvé osobnosti
jako bezrozměrné veličiny
tvého vnitřního elektrického náboje
máš v sobě parazita
co tě v nevinnosti s těla vyhostí
bez příčiny
když nadáš se do boje.

Ve vakuu tvých nevšedností
polovičatě strnulá
v obětí prázdnoty zapomnění
zamčená před světem
zapřisáhlá mlčenlivostí
na samotu si se upnula
ale kdo teď tě vysvobodí
a proseká se trnitým květem.

Kdo nalže ptákům svobodným
že ještě je čas
na tvojí záchranu
kdo ukáže snílkům bláhovým
cestu do tvého srdce krás
když schováváš ve stínu.

Kdo dá ti pusu
na rty
kdo tvůj úsměv pohladí
co konečně vyrostl ti na tváři
kdo nechá tě celou v kusu
a dá ti sny
když láskou tě omladí
jen ten…..co pro tebe září.
Autor ZILA78, 05.02.2011
Přečteno 219x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Danga, la loba, Javavia, Mbonita, Kars, Květka Š., šuměnka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí.. zářící..

11.02.2011 23:04:00 | zelená víla

musela jsem si najít permitivitu
bych zcela pochopila / nebo to aspoň zkusila
a potom chválím rozhodně tu kvalitu
i nevšednost, kterou jsi vnesla do díla...

05.02.2011 07:52:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí